Palautteet

“Elämän yhdet tärkeimmät kuvaukset ovat Lisan kanssa hauskoja ja vaivattomia. Kuvasimme potretimme talven pakkasilla, mutta Lisan kannustus ja dynaaminen kuvaus tekivät kokemuksesta lämpöisen. Yllätyimmme super positiivisesti kun kuvausaamuna Lisa esitteli meille mallikuvia, mitkä hän koki sopivan meidän tyyliin. Ja kuinka oikeassa hän olikaan! Oli helppoa ottaa oikea poseeraus kun kaiki tiesivät tarkkaan mitä haetaan. Luonnossa liikuttaessa iso kiitos Lisalle siitä, että hän oli etukäteen tutustunut maastoon, valinnut parhaan etenemisreitin ja etukäteen ohjeistanut pukemaan häämekon alle kunnon kengät.”

-Johanna Johansson

 

“Me pidimme erittäin paljon persoonallisista hääkuvistamme, joista välittyy mielestämme erittäin hyvin päivän tunnelma. Suunnittelu ja käytännön asiat sujuivat mukavasti. Lisan kanssa oli erittäin mukavaa työskennellä.”

-Tiia

“Lisa oli erittäin kohtelias, mukautuva ja sulautui vieraiden joukkoon erittäin hyvin. Otti kuvaus hommat heti haltuun jo kun valmistauduimme, josta tuli erittäin hyviä kuvia. Kuvat olivat erittäin hyviä ja niitä oli suhteellisen riittävästi. Hintalaatu suhde oli erittäin kohdillaan ja yhteydenpito ripeää mikä näissä tärkeää. Voin suositella suositella kaikille!!”

-Kari Tittonen

Lisan kanssa yhteystyö sujui hyvin ja joustavasti. Juhlassa hän sulautui juhlavieraiden joukkoon, eikä läsnäoloasi tarvinnut jännittää. Et ole tyytynyt valokuvissa vain tylsään tapahtumien dokumentointiin, vaan olet etsinyt erilaisia kuvakulmia tapahtumiin. Joukossa on myös taiteellisia helmiä!”

-Liisa

“Erittäin hienoja tilannekuvia, jotka kauniisti ja aidosti vangitsivat tilanteet ja tunnelman. Kaikki sujui luotettavasti ja hienosti muutenkin.”

-Reeta

Kuvissa lasten ja meidän ilmeet ovat aivan ihania ja tunnelma välittyy kuvien kautta. Se mistä kovasti pidin oli, että lapset olivat kuvissa oman itsensä näköisiä – sieltä löytyivät ne tutuimmat ilmeet, virneet ja kiherrykset. Kuvaustilanne oli mukavan rento ja lapsetkin nopasti omia itsejään, ei tarvinnut huolehtia ujostelusta. Kuvausrekvisiittaa oli kivasti saatavilla ja käytettävissä, kuvista tuli hauskan vaihtelevia, mutta kuitenkin tyylillisesti yhdenmukaisia, että sopivat toistensa seuraan.”

-Elina

“Lisan kyky luoda arkipäivästä ikonisia hetkiä oli upeaa katsottavaa. Kuvia, josta näkyy läpi tarina ja hetken tunnelma. Kaikki askeleet ja katseet olivat vaikuttaneet mitä subjektit olivat, tulivat ilmi kuvista. Voi tuntea ilmapiirin ja haistaa pölyävän katukiven. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja sen allekirjoitan Lisan kohdalla”

-Frans

“Olen ollut muutamaan otteeseen Lisa McWhirterin mallina kuvauksissa ja jokainen hetki hänen kanssaan työskentelystä on ollut kertakaikkisen rentouttava, inspiroiva ja jännittävä – hyvällä tavalla. Tällä nuorella naisella on ihailtava ja persoonallinen lähestymistapa kameran linssin takaiseen todellisuuteen ja eritoten silmää kauniille luontomaisemille. Hänen kanssaan voin sulautua osaksi havumetsää tai karua rantakalliota ilman, että yksikään ele tuntuu keinotekoiselta. Rauha on hänen valttinsa ja vankka luotto siihen, mitä kuvaltaan haluaa.”

-Karkki Karo Illi

“Kuvauksen ammattilainen! Kuvat puhuvat puolestaan.”

-Amer Al-Abdulrasul